Affärsresa

Under en affärsresa är komforten och aktiviteterna kring alla möten minst lika viktig för kreativiteten och arbetsvilligheten som mötena i sig. Därför är det virkigt att lägga ner lite extra tid på att hitta det perfekta alternativen gällande exempelvis boende under er affärsresa. Ett av de hotell som erbjuder speciella förmåner för sina affärsresenärer är SAS Radisson Hotel. De garanterar sina gäster som är på affärsresa de största rummen och den bästa servicen. Kampanjen för affärsresenärer kallar man för Business Class och den innebär bland annat fri tillgång till bredband och trådlöst Internet. En annan förmån för dig på affärsresa är gratis användning av en Nespressomaskin som erbjuder flera olika kaffesorter. Även gratis dagstidning, tidskrifter och frukost på rummet är en del av affärsresenärernas service.

En del av SAS Radisson Hotel erbjuder dessutom en välkomstdrink och en välkomstgåva till de som bor på hotellet under sin affärsresa. Planerar ni dessutom att bjuda era medarbetare på ett riktigt aktivitetsspäckat schema under er affärsresa så har SAS Radisson flera paketalternativ. Varför inte utmana dina medarbetare under en golfrunda eller gå på en underhållande teaterföreställning. En affärsresa behöver inte bara innebära jobb.

Genom Travellink och Svenska Möten bokar du enkelt och smidigt din affärsresa via Internet. Passa på att boka flyg, hotell och hyrbil på en gång. Det går även bra att ringa Travellink om ni har lite mer specifika önskemål gällande er affärsresa. Svenska Möten har över hundra kvalitetssäkrade mötesplatser för affärsresenärer runt om i Sverige. Fokus har lagts på lokaler och platser som alla har sin speciella historia och charm. Svenska Möten betygssätter även lokalerna och utrustningen och de som väljer att boka en affärsresa via dem kan känna sig trygga med att man inte köper grisen i säcken.

Det går även bra att skicka in sin intresseförfrågan angående sin affärsresa till Svenska Möten så kontaktar företaget dig. Svenska Möten erbjuder även affärsresor över enbart en dag. På hemsidan finns även ett sökformulär som gör det enkelt för ert företag att fylla i de specifika önskemål ni har för er affärsresa.

Ska ni på affärsresa till Stockholm? City Conference Center erbjuder över femtio olika konferenslokaler för affärsresenärer uppdelade på två olika byggnader mitt i stan. Tillsammans tar konferenslokalerna emot 4000 affärsresenärer. I det minsta rummet finns plats för fem deltagare och det största tar emot hela 1400 personer.
City Conference Center går även att kontakta om du har frågor eller vill ha närmare information gällande en affärsresa till Stockholm. En affärsresa till Stockholm har mycket att erbjuda utanför själva konferensverksamheten. Varför inte passa på att gå på något av Stockholms anrika museum under din affärsresa. Eller varför inte se en föreställning på Stadsteatern.