Firmafest

Ska ditt företag anordna en firmafest? Idag finns det hur många olika teman och aktiviteter för den som är ute efter en riktigt annorlunda firmafest. För en firmafest behöver faktiskt inte bara innebära stora mängder alkohol och dålig karaokesång.

Ett exempel på en annorlunda firmafest upplevelse erbjuder företaget Mordmysterium i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Här gäller det att i riktig Agatha Christie-anda lösa mordmysteriet tillsammans med dina arbetskamrater. Genom improvisation och diskussion ska mördaren finnas medan ni äter en god middag. Varje besökare på firmafesten får en rollkaraktär tilldelad sig, alla med olika uppdrag som ska utföras under middagen. Genom att prata med de andra deltagarna vid middagen ska man slutligen komma fram till vem som är den skyldige. Handlingen förs framåt med hjälp av de olika teorier som varje deltager presenteras och en handledare finns på plats för att hjälpa till. Det finns olika mordmysterium att välja bland och firmafesten kommer garanterat bli en annorlunda upplevelse med många skratt.En firmafest i mordgåtans tecken stimulerar garanterat kreativiteten hos deltagarna och hjälper till att svetsa samman gruppen utanför arbetsplatsen.

Ett annat alternativ är att hyra en rolig underhållare till firmafesten. Mr Jaboby är kanske just en sådan. Mr Jacoby är en misslyckad trollkarl tagen direkt från 70-talet med syfte att underhålla och roa. Han har många nöjda kunder från företag över hela Sverige. Allt han behöver är en scen sedan kommer ni garanterat inte bli besvikna!

Eventguiden är en sökportal där du kan få mer tips om aktiviteter för din firmafest. Här kan du läsa mer om populära firmafestaktiviteter som go-kart, vinprovning, massage, bowling, lerduveskytte, chokladprovning exempelvis.

Varför inte passa på att skjuta lite på chefen under firmafesten? ZkillZ är ett aktivitetscenter på 1000 kvm som erbjuder gaming, racing och laserforce. ZkillZ har en 600 kvm stor laserbana byggd i medeltida anda med slott, fästingar och grottor. Gaming är en upplevelse som bara finns i Sverige och Japan och kommer göra succé på firmafesten. Här upplever man G-krafter och slängs åt alla håll, du måste slå din motståndare och gör allt för att gasa om honom. Upplev en firmafest som garanterat kommer få dig riktigt tävlingssugen och på hugget!

Kanske är dataspel inget för just ert företag. Vill ni hellre njuta av en rolig firmafest i en traditionell barmiljö? Jolo & Co ligger på Västmannagatan i Stockolm och är en restaurang och bar som anordnar firmafester året runt. Här kan ni njuta av god mat och trevlig stämning och varför inte utmana varandra i biljard? Jolo & Co kan ta emot upp till 128 personer och erbjuder ett paketpris inkluderande förrätt, trerätters middag, 2 glas vin eller öl, kaffebuffé och en komplett biljardinstruktion. Det finns även möjlighet att ta med sig sin egen musik till firmafesten.