Företagsarrangemang

Behöver ditt företag en nystart eller kanske bara lite kreativ inspiration? Varför inte satsa på ett företagsarrangemang för att riktigt stimulera tankeverksamheten. Om ditt företag är på jakt efter ett riktigt spännande företagsarrangemang och vill prova på nya aktiviteter är Ballongflyg Upp & Ner kanske ett förtag ni borde kontakta. Ballongflyg anordnar förutom klassiska ballongfärder även båtturer med racingbåtar och yachts. Ett företagsarrangemang med Ballongflyg innebär full fart. Ballongflyg anordnar båtturer med R.I.B racingbåtar under tre timmar. Två timmar på sjön och en timme på någon vacker skärgårdsö någonstans. Ballongflyg anordnar såklart även företagsarrangemang med spännande ballongfärder, enda nackdelen är kanske att vädret måste vara bra.

På Fjäderholmarna i Stockholm erbjuds events och företagsarrangemang av olika slag. Fjäderholmarna kallas ofta Stockholms närmaste skärgårdsö och det tar faktiskt bara 25 minuter med båt till den vackra ön. På Fjäderholmarna erbjuds en mängd olika aktiviteter och arrangemang för ditt företag. Bland annat erbjuds företagsarrangemang med fokus på hantverk och smide. Ditt företag kan få prova på glasblåsning, drejning och smide. Men ett företagsarrangemang behöver faktiskt innebära en massa fysiska aktiviteter. Om ni är på Fjäderholmarna kan det vara riktigt härligt att bara njuta av en god middag tillsammans med sina arbetskamrater i den vackra skärgårdsmiljön.

Kanske vill ni komma iväg från stadspulsen och njuta av lugnet på landsbygden? Spendera en helg på Nysjöns Fiske och Konferens utanför Linköping och passa på att njuta av ett företagsarrangemang bortom stress och oro. För på Nysjöns Fiske och Konferens är det meningen att ni ska njuta av varje stund. Här skräddarsyr man ert företagsarrangemang utifrån era önskemål och här finns en rad olika aktiviteter att välja bland. Varför inte prova på ädelfiske eller kräftfiske? Eller kanske bara njuta av ett skönt bastubad. Anläggningen tar emot upp till 40 personer men om ert företagsarrangemang endast varar under en dag så finns det möjlighet till att ta emot fler.

Varför inte ta med dig medarbetarna till Vallentuna och ett företagsarrangemang på Grävelsta Islandsstall? Här spenderas större delen av tiden på hästryggen men även i den mysiga kåtan där det finns plats för 70 personer. Här inne serveras mat och dryck kring den öppna brasan. Om ni är ett mindre sällskap går det även bra att ha konferens på Grävelsta. Om ni är många så hjälper de gärna till med att boka in er på en konferensanläggning i närheten.

Bokningsbolaget är en annan arrangör av företagsarrangemang. Vi Internet och deras hemsida kan ni söka efter arrangemang och boende. Det går även bra att höra av sig till Bokningsbolaget så hjälper de till vare sig ni enbart vill ha hjälp att boka en lokal eller plats för ert företagsarrangemang, eller om ni behöver hjälp med genomförandet.
Man erbjuder även information om vad som händer inom konferens- och företagsarrangemangsvärlden. Det går även att beställa en katalog från hemsidan.