Företagsevent

Planerar ert företag att bjuda in viktiga kontakter på en företagsfest, eller kanske bara anordna ett härligt julbord? Ett av de företag som hjälper dig med arrangemanget av ett företagsevent är Event Factory och de säger sig satsa på absolut perfektion. Arrangören erbjuder företagsevent på olika platser runt om i världen. På Event Factory’s hemsida finns även kundexempel från tidigare företagsevents som bland annat innefattar en awardgala konserthuset och ett grand opening party i Moskva.

Event Factory anordnar allt som har med ditt företagsevent att göra såsom bokning av lokal, inbjudningar, administration, catering etc. Du kan även få Event Factory’s nyhetsbrev till din mejl med den senaste informationen och erbjudanden inom ramen för företagsevent.

Mitt i Stockholm City ligger Birka Event som anordnar företagsevents med lite annorlunda karaktär. Birka Events har en egen lokal för företagsevent men efter önskemål kan även andra lokaler och båtar bokas. Birka Event har en studio där det finns möjlighet att spela in sin egen CD, man har även live-underhållning och karaokesång.

Varför inte anordna ett företagsevent i musikens tecken. Birka Event anordnar helkvällar med mat, dryck och musiktävlingar. Under kvällen delas företaget upp i lag och efter det följer olika uppgifter och roliga utmaningar. Ett av dessa moment är låtskrivning som sedan mynnar ut i att företaget spelar in sin alldeles egna CD och fotas tillsammans till omslaget. Denna typ av företagsevent är garanterat uppskattat då musikkvällen lättar upp stämningen och gör att människor kan lära känna varandra på ett avslappnat sätt.

Birka Event anordnar även företagsevent i skärgården under sommarhalvåret. Varför inte låta ert företagsevent bli ett sommarparty i underbar skärgårdsmiljö? Eller varför inte ett företagsevent med Afrikatema? Birka Event fixar båtresor med fokus på Afrikas färger, rytmer och smaker. Andra teman på företagsevent är Mexikanskt tema, 70-80-90-talsparty eller Melodifestivaltema.

Dricker ni stora mängder kaffe på ert företag? Varför då inte lära er lite mer om just kaffe under ert företagsevent? Barista Center erbjuder företagsevent i form av en baristautbildning där ni får lära er hur man gör en äkta espresso, cappucino eller caffe latte. En baristalektion blir garanterat en annorlunda upplevelse under ett företagsevent.

Är ditt företag ute efter en klassisk vacker miljö för ert företagsevent? Då rekommenderas Wintervikens Café och Festvåning i Gröndal. Festvåningen tar emot både stora och små sällskap men maxantalet gäster är 400. Winterviken har fyra stora festlokaler alla med olika möjligheter. Det största och mest imponerade salen för de allra största företagseventen är Nobelsalen som har möjlighet att servera 300 sittande gäster. Salen är 500 kvm och har tio meter höga tegelväggar. Winterviken erbjuder olika menyalternativ för ditt företagsevent.

Ta hjälp av Internet för att hitta andra förslag på arrangörer och aktiviteter för ditt företagsevent. Ett annat tips är att höra runt bland andra företag som kanske kan ge personliga erfarenheter och råd.