Företagsfest

Det fullkomligt vimlar av arrangörer som är villiga att hjälpa till att fixa den perfekta företagsfesten. Det mesta av planeringen inför festen går enkelt och smidigt via Internet.

Ska ni anordna företagsfest och söker efter de perfekta bandet eller underhållningen? Artistcentrum erbjuder allt ni kan tänka er i underhållningsväg för den perfekta företagsfesten. Via hemsidan kan ni skicka en förfrågan om artister, coverband eller DJ:s. Artistcentrum har över 50 års erfarenhet av företagsfester och de anser att de verkligen vet hur branschen fungerar. Artisterna och underhållarna som du bokar till din företagsfest via Artistcentrum är kvalitetsbedömda och på så sätt minskar risken för att ni som kunder ska bli missnöjda.

På hemsidan finns även en lista över de kunder som Artistcentrum hjälp till att arrangera företagsfester till. Företaget finns i städer som Köpenhamn, Oslo, Stockholm, Göteborg, Norrköping, Jönköping, Växjö, Helsingborg, Örebro och Umeå.

Ett lite mindre företag som även de har gedigen erfarenhet att arrangera företagsfester är Tre med Kök. Tre med Kök hjälper till med catering och bokning av den perfekta lokalen till din företagsfest. Via hemsidan går det att kontakta företaget direkt med förfrågan och intresseanmälan gällande din företagsfest. Tre med Kök har även möjlighet att anordna er företagsfest på härlig skärgårdsbåt med tillhörande skärgårdsmat. Om ni vill så kan ni få hjälp med hela arrangemanget av företagsfesten. Allt från musikanläggning till partytält. Tre med Kök har fullständiga rättigheter.

En annan av dessa arrangörer av företagsfester heter Planera. Planera hjälper dig med både företagsfester, events med speciella teman, representation och aktiviteter. På planera understryker man att varje event och varje företagsfest är unik och att det handlar om att motivera och inkludera sin personal. Vi Planeras hemsida kan ni skicka en offerförfrågan angående er företagfest. Inför er företagsfest kan Planera hjälpa er att anordna aktiviteter som bowling, varpa, paintball, ölprovning eller varför inte klassisk brännboll i en park någonstans.