Kick-off

En rolig kickoff lättar garanterat upp stämningen hos trötta och utarbetade medarbetare. En kickoff kan spenderas på hur många olika sätt som helst men nyckelorden bland företag idag är utmaning, kreativitet och samarbete. Det finns hundratals olika kickoff-arrangörer och det gäller att hitta de aktiviteter den plats för en kickoff som passar just ert företag.

Flertalet företag som anordnar kickoffer riktar in sig på äventyrsaktiviteter. Ett av dessa är Boda Borg som anordnar kickoffer åtta olika ställen runt om i Sverige. En kickoff på Boda Borg kräver både samarbete, fysisk förmåga och intelligens. Utmana dina arbetskamrater i flertalet olika annorlunda och roliga aktiviteter.
Hotel Skansen i Båstad är mästare på äventyr och duktiga på att hitta på spännande aktiviter. Så varför inte spendera er kickoff i Skåne? Hotel Skansen samarbetar med äventyrsbolaget Stora Blå och anordnar aktiviteter som matchracing, klättring och häftiga båtturer. År ni ute efter en mer traditionell kickoff så erbjuder Hotel Skansen även lite mer konventionella aktiviteter som golf, tennis och hästutflykter.

På Skåvsjöholm i Åkersberga utanför Stockholm kommer ditt företag garanterat att trivas. Här anordnar man fyra olika kickoff-paket, alla med olika aktivteter så att ert företag kan hitta något som passar just er. Kickoff-paketen kallar man för Proffs-Boule, Fullfart-Vinter, Fullfart-Sommar och harmoni och Matglad. I dessa kickoff-paket ingår frukost, lunch och middag samt lite fika emellan måltiderna. I kickoff-paketet ingår även övernattning och konferenslokaler för en dag. Det går även att uppgradera kickoff-paketen så att vin och exotiska frukter även inkluderas under kickoffen.

Åsljungagården anordnar kickoffer för finsmakaren. Hotellet ligger en halvtimme från Ängelholm och hit kommer företag som vill testa på choklad, vin eller whiskyprovning under en kickoff. Eller varför inte paddla kanot eller tävla mot kollegorna i rodel. En kickoff på Åsljungagården kan även innebära att ni provar på aktiviteter som lerduveskytte eller varför inte övar upp matlagningsförmågan i en spännande kockduell.

En kickoff behöver faktiskt inte betyda pulshöjande aktiviteter och tävlingar. En kickoff kan även spenderas i lugn och ro på ett spa någonstans i landet. Kanske dina medarbetare är slutkörda och bara drömmer om en helg i välbefinnandets tecken. En kickoff är ett tillfälle att riktigt ladda batterierna och komma varandra närmre för att i framtiden kunna anta nya utmaningar. En kickoff blir vad ditt företag och dina medarbetare gör den till och det viktigaste är inte alla aktiviteter utan att ni trivs och har roligt tillsammans.