Konferens i Göteborg

Göteborg är den trevliga staden längs västkusten där närheten till havet och saltvattnet verkar ha en alldeles speciell inverkan på människorna. En konferens i Göteborg kan ta ditt företag mot nya höjder.

Det absolut enklaste och smidigaste sättet att boka din konferens i Göteborg är att gå via Internet. På Internet finns sajter som presenterar och hjälper dig att hitta rätt bland alla konferenslokaler i Göteborgsområdet. För att få ytterligare information och rådgivning om den konferenslokal du är intresserad av finns alltid ett telefonnummer man kan ringa.

Ett av de största konferenshotellen i Göteborg är Scandic Hotel. De har ett konferenskoncept som de kallar för Meeting vilket består av ett så kallat allt-i-ett-paket. På Scandic får man tillgång till fri Internetuppkoppling och kostnadsfri LCD-projektor. Konferensrummen sägs vara inspirerande och det går att välja mellan dags- och dygnspaket.

Ett annat populärt hotell för konferenser i Göteborg är Hotel Gothia Towers. Varje år har hotellet besök av ca 100 000 företagare och hotellet anordnar olika typer av konferenser och events. Hotellet säger sig vara störts i Norden och har en tradition av att anordna företagsfester, konferenser och möten.

Om ditt företag är ute efter en lite annorlunda konferensupplevelse i Göteborgstrakten är kanske Rävgården något för er. Rävgården är en konferensanläggning som poängterar hur viktigt det kan vara med nöjen och avkoppling under en konferens. När ditt konferenssällskap når Rävgården är det första steget att byta om till avslappnade och oömma kläder som erbjuds på plats. Rävgården erbjuder traditionella konferenslokaler blandat med roliga aktiviteter som bågskytte, yxkastning och tävling i roliga bilar.

Själva konferenslokalerna är faktiskt gamla stall med anor från 1800-talet med utrymme för hundra personer. En konferens på Rävgården utanför Göteborg är garanterat en annorlunda upplevelse.

Varför inte spendera er konferens i Göteborg på Aspenäs Hotell och Konferens. Hotellet ligger endast 20 minuter från Göteborg och Landvetter nära vatten och natur. Aspenäs Hotell erbjuder förutom konferenslokaler friskvårdsaktiviteter. När det gäller konferenser har hotellet tre så kallade MeetingDesigners som ger dig gratis rådgivning kring hur du ska lägga upp din konferens i Göteborg.