Konferens i Stockholm

Planerar ditt företag en konferens? Vare sig ditt företag har sin bas i Stockholm eller kommer från en annan ort så har huvudstaden mycket att erbjuda vad gäller konferensmöjligheter. Ditt företag behöver inte ge sig av mer än någon mil utanför Stockholm city för att uppleva en konferens i en riktig lantlig miljö.

Ett bra tips för er som vill anordna en konferens i Stockholm men ändå vill ha närheten till naturen är att bege er till Fågelbrohus på Värmdö. Landsbygden och de vackra miljöerna omkring konferensanläggningen inspirerar till kreativitet. Om ditt företag väljer att ha sin konferens på Fågelbrohus har ni både närhet till både Stockholm city och en fantastisk skärgårdsmiljö. Hotell och konferensanläggningen är byggd 1991 och har möjlighet att ta emot grupper på upp till 90 personer. Konferensanläggningen har 14 ljusa mötesrum med modern utrustning. En konferens på Fågelbrohus innebär endast en 35 minuters resa in till Stockholm. Så när kvällen kommer kan ni antingen ge er av mot staden och avsluta dagen på någon av Stockholms trevliga restauranger. Eller kanske ni heller väljer att stanna ute på konferensanläggningen och ta del av de aktiviteter och den mat som Fågelbrohus erbjuder.

Om ditt företag vill lägga konferensen ännu närmare Stockholm city är Högberga Gård på Lidingö kanske något för er. Högberga gård satsar i sin konferensverksamhet extra mycket på modern teknik och personlig service. En konferens på Högberga Gård innebär att de i ett tidigt stadium tar kontakt med ansvarige på företaget och går igenom er konferens i Stockholm steg för steg. Konferensanläggningen har en hörsal med plats för 120 personer och dessutom fyra stora konferenslokaler. Högberga Gård har 66 hotellrum som alla är bekvämligt inredda med stora sängar och ljusa tapeter.

Något som är minst lika viktigt som konferensen i sig är såklart aktivisterna på sidan av där deltagarna kan lära känna varandra i olika avslappnade sammanhang. En konferens i Stockholm har mycket att erbjuda vad det gäller aktiviteter på sidan av själva konferensen. Stockholm har ett sprakande utbud av nöjen, men om ni väljer att stanna kvar på Högberga Gård så går det ingen nöd på aktiviteterna direkt. Varför inte ta en tur i galleriet bland målningar och skulpturer eller kanske spela ett parti boule.

En annan härlig plats att spendera sin konferens i Stockholm på är Skytteholms konferensanläggning på Ekerö. Ekerö är en otroligt vacker ö med många historiska och kulturella platser. Bland annat ligger Drottningholms Slott här som faktiskt finns med på UNESCO:s världsarvslista. En konferens i Stockholm kan knappast spenderas i en mer trivsam miljö. Skytteholm Konferens ligger precis vid Mälaren och erbjuder både konferensrum för stora grupper samt mindre samtalsrum. I anslutning till konferensanläggningen som inte ligger mer än 25 minuters bilfärd från Stockholm city, finns även en 27-håls golfbana.

För fler tips om olika konferensanläggningar i Stockholmsområdet är det en god idé att gå in på en sökmotor på Internet. Det kan även vara bra att höra med andra företag om hur de upplevde sin konferens på just den anläggningen som ditt företag planerar att boka. En konferens i Stockholm är garanterat något som kommer att föra ert företag till nya mål!