Konferensanläggning

Ska ditt företag ha konferens? Varför inte komma bort från trista kontorslokaler i stan och boka en konferensanläggning i en stimulerande och vacker miljö. Vad än ditt företag jobbar och vilka mål ni än har så beror en lyckad konferens mer än vad man tror på just omgivningarna och konferensanläggningen.

Sverige har många olika konferensanläggningar att välja på runt om i landet. Många anrika slott och herrgårdar används idag som konferensanläggningar. En otroligt vacker plats att hålla sin konferens på är Häringe Slott i Västerhaninge. Slottet har en gedigen historia och natursköna omgivningar. Häringe Slott är en perfekt konferensanläggning för er som inte har möjlighet att lägga konferensen allt för långt bort från Stockholm.

Häringe Slott har 14 konferensrum i olika storlekar. På konferensanläggningens hemsida ges bra tips vad man kan tänka på under en konferens. T ex att det är bra att lära känna varandra i mindre grupper. I varje grupp diskuteras ett ämne och en konferensdeltagare för anteckningar. Efter en stund byter man grupper så samtliga på konferensen får träffa alla och diskutera alla ämnen. Häringe Slotts konferensanläggning erbjuder fina salonger och sköna soffgrupper. Perfekt för tankeförmågan och kreativiteten.

Inte minst lika viktigt när ditt företag väljer sin konferensanläggning är att ha i åtanke vilka aktiviteter vid sidan av som erbjuds. På Häringe slott kan konferensdeltagarna bowla, bada i utomhuspool eller laga mat i provköket med en egen kock. Dessa aktiviteter på sidan av konferensen lättar upp stämningen och deltagarna har chansen att socialisera.

Det finns vissa konferensanläggningar som är lite mer okonventionella. En av dem är t ex KSC Vildmarkscenter i södra Skåne. Detta är en konferensanläggning som låter sina deltagare känna att dem lever. Vildmarkscentret har aktiviteter och äventyr för alla åldrar och storlek på grupper. Öka på ditt företags teambuilding genom att utmana dina anställda i en riktig vildmarksturnering där yxkastning, pilbågsskytte och läskbacksklättring står på schemat.

Vildmarkcentret är en konferensanläggning med fokus på aktivitet och utmaning. En konferensanläggning som vill hjälpa ert företag att nå nya höjder helt enkelt. Men vildmarkscentret erbjuder även bra lokaler för föredrag och presentationer. Bor gör ni i mysiga stugor eller i konferensanläggningens vildmarkshotell med 25 rum.

Många företag riktar in sig på att hjälpa andra företag med just bokning av konferensanläggningar. Dessa finner du smidigt på Internet. På nätet finns även möjlighet att själv söka runt och undersöka möjligheterna för den perfekta konferensen hos olika konferensanläggningar.