Konferenscenter

Är ditt företag ute efter att hitta ett passande konferenscenter för ett kommande möte? På Internet finns allt du behöver för att boka det perfekta konferenscentret för ditt företag. Här följer lite exempel på olika konferenscenter runt om i landet.

Hedelunda Konferenscenter ligger mitt i Södermanland natursköna omgivningar. I parken runt om kring slottet ligger gravfält från järnåldern. Själva slottet byggdes redan på 1500-talet. Den anrika miljön upplever många konferensbesökare som inspirerande och möjliggör nytänkande. Hedelunda konferenscenter lägger stort fokus på de aktiviteter som sker runt omkring konferensen. Även tekniken och inredningen har stor betydelse för hur lyckad konferensen blir, därför satsar Hedelunda konferenscenter på bra belysning och ergonomiska stolar. I orangeriet ryms 400 konferensgäster. Konferenscentret har ca femton andra lokaler i anslutning till konferenscentret.

Mitt i Stockholm ligger City Conference Center som är ett konferenscenter med möjlighet att ta emot upp till 4000 konferensdeltagare. Konferenscentret har femtio rum och det största har plats för 1400 gäster. Konferenscentret är utspritt och lokalerna ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget och i Norra Latin på Drottninggatan. I anslutning till konferenscentret vid Folkets Hus ligger Dansen Hus och nattklubben Alladin. Det går även bra att boka mat och dryck till din konferens. Konferenscentret har kontakt med olika restauranger och caféer runt om i Stockholm är utbudet är stort.

IVAs konferenscenter ligger på Grev Turegatan i Stockholm. Konferenscentret tar emot upp till 175 gäster och förutom själva konferenslokalen så går det även att njuta av god mat och en härlig trädgård. Konferenscentret erbjuder även övernattning i utvalda hotell.

På Svenska Mötens hemsida söker och bokar du enkelt och smidigt ditt konferenscenter. Om det behövs går det bra att boka både biljetter, hotell och hyrbil på en gång. Det går även bra att ringa Svenska Möten om ni har lite mer specifika önskemål gällande det konferenscenter ni är ute efter. Svenska Möten har över hundra kvalitetssäkrade mötesplatser och konferenscenter runt om i Sverige. Fokus har lagts på lokaler och platser som alla har sin speciella historia och charm. Svenska Möten betygssätter även lokalerna och utrustningen och de som väljer att boka ett konferenscenter via dem kan känna sig trygga med att man inte köper grisen i säcken.

Det går även bra att skicka in en intresseförfrågan angående ett specifikt konferenscenter till Svenska Möten så kontaktar företaget dig. Svenska Möten erbjuder även bokning av konferenscenter över enbart en dag. På hemsidan finns även ett sökformulär som gör det enkelt för ert företag att fylla i de specifika önskemål ni har för ert konferenscenter.