Konferenshotell

En lyckad konferens beror inte bara på deltagarna utan en stor del vilar faktiskt på platsen för konferensen. Hitta det perfekta konferenshotellet för ditt företag och du är på god väg! Det absolut enklaste sättet är att söka och boka ditt konferenshotell via Internet. Antingen på egen hand eller via någon av de stora sökportalerna.

Ett exempel på en sajt som kostnadsfritt hjälper dig att hitta rätt bland alla konferenshotell är Konferenspoolen. De söker bland 150 olika konferenshotell med fokus på Stockolm och dess omgivningar. Du kan söka själv via deras hemsida eller så slår du en signal och berättar mer exakt vilken typ av konferenshotell du är ute efter. Konferensportalen har även ett sökformulär du kan fylla i. Hemsidan har även uppdaterad information om vad som händer i konferensvärlden just nu.

Konferenspoolen bjuder även in till mässor och har en egen tidning med fokus på konferensmöjligheter. Ett annat sökalternativ när du är på jakt efter det perfekta konferenshotellet är Bokningsbolaget som kan stoltsera med att de bokat konferenshotell sedan 1984. Bokningsbolaget hjälper dig att hitta konferenshotell för alla möjliga olika tillfällen som kickoffer, teambuildning eller events.

Ett populärt konferenshotell med möjligheter till möten över hela landet är Scandic Hotels. Scandic säger sig anordna över 200 000 möten varje år och har arbetat fram ett eget konferenskoncept som de kallar Meeting. Scandic har 130 konferenshotell i nio länder och det innebär sammanlagt ca tusen konferensrum. Du har alltså mycket att välja bland. Scandic är ett konferenshotell som flertalet andra arrangörer erbjuder paketlösningar. Modern teknik, flexibla pauser och god mat är ledorden.

Scandic konferenshotell presenterar även en ny sorts konferensrum som man kallar för Think Tank. I samarbete med Konstfack och SIS Miljömärkning har man skapat konferensrum med en avslappnad karaktär och möjlighet till kreativitet. Scandic konferenshotell erbjuder gratis Internetuppkoppling för sina konferensgäster.

Ett konferenshotell med lång och anrik tradition av både företagsarrangemang och fester är Grand Hotel. Är ni ute efter riktigt vackert konferenshotell så är Grand Hotel i Stockholm en klassiker. Grand Hotel med utsikt över Kungliga Slottet och Gamla Stan kan ta emot upp till 800 konferensgäster.

Konferenshotellet har en hel stab av personal som arbetar med att anordna konferenser och konferensrummen på Grand Hotel är något utöver det vanliga. Man erbjuder 18 konferensrum alla med egen prägel på inredning och stil. Minst lika viktigt som själva konferenshotellet är omgivningarna och aktiviteterna runt omkring. Stockholm är en pulserande stad som har allt att erbjuda när det gäller kultur och nöje.

Grand Hotel är ett konferenshotell som lägger stor vikt vid helhetsupplevelsen. Här njuter ni av en underbart à la carte frukost och varför inte äta lunch på Verandan med utsikt över Strömmen.