Konferenslokal

Det ultimata mötet kräver en perfekt konferenslokal. Satsa på ett luftigt, ljust rum med stora fönster så är chansen för kreativa lösningar och stimulerande samtal hög. Söker du efter en konferenslokal i Stockholm så är Konferenspoolen på Internet ett bra sökalternativ. Konferenspoolen har kontakt med 150 hotell- och konferensanläggningar i Stockholmsområdet och hjälper dig att hitta den rätta konferenslokalen för just ditt möte.

Ett annat bra sökalternativ för konferenslokaler på Internet är Konferensportalen. Här kan du specificera din sökning efter hur många konferenslokaler du är ute efter, hur många grupprum, vilket län du söker konferenslokal i, hur boendet ska se ut och om du eventuellt är ute efter några aktiviteter i anslutning till din konferenslokal.
På Konferensportalen har man ett samarbete med över hundra hotell och konferensgårdar runt om i Sverige och på hemsidan utlovar man kvalitetsgaranti. Det innebär att alla konferenslokaler har betygssats efter vissa kriterier. Det går även att fylla i en intresseanmälan så kontaktar Konferensportalen dig med alternativ på olika konferenslokaler. På hemsidan har man även speciella erbjudanden gällande konferenslokaler, evenemang och aktiviteter runt om i landet.

Ett smidigt sätt att boka en konferenslokal är att gå via Konferensportalen på Internet. Konferensportalen samarbetar med Svenska Möten och erbjuder konferenslokaler på 100 platser runt om i Sverige. Konferensportalen har kvalitetscertifierat sina konferenslokaler vilket innebär att man har granskat och betygsatt alla lokaler man erbjuder. I betygsättningen har man undersökt om konferenslokalerna erbjuder den mötesstandard och teknik man eftersträvar. Det går bra att söka efter en lämplig konferenslokal online och det går att vara väldigt specifik i sin sökning. Eller så kontaktar du Konferensportalen via en intresseanmälan så kontaktar de dig och hjälper dig hitta en bra konferenslokal för just ditt möte.

Ert företag kanske är ute efter en annorlunda konferenslokal? Varför inte hålla konferens på en vacker skärgårdsö? Eventyachting erbjuder båtturer med både racingbåtar och lyxiga yacht. Ditt företags möt på morgonen och spenderar en spännande båttur tillsammans till en skärgårdsö där Eventyachting har bokat en konferenslokal åt er. Under dagen konfererar ni och äter luch tillsammans. På eftermiddagen väntar en skön båttur tillbaka till stan. Eventyachting erbjuder båtturer och konferenslokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö.

I Göteborg ligger Universeum som även de erbjuder en konferenslokal för ett sällskap på högst 22 personer. Det finns möjlighet till både föreläsningar och samtal i mindre grupper. Mat och dryck kan beställas till konferenslokalen. Om ni ska spendera er konferens i Skåne och är ute efter en passande konferenslokal erbjuder Hotell Statt i Hässleholm konferenslokaler för alla typer av möten. Hotellet har ett tiotal konferenslokaler som tar emot flera hundra gäster. Hotellet har förutom konferenslokaler en härlig restaurang och anordnar även olika typer av events.