Konferensresa

Även när det gäller konferensresorna har Internet mycket att erbjuda. Ibland kan det kännas som en oändlig djungel av information och det kan vara svårt att hitta det man är ute efter. Även när det gäller konferensresor så finns det en uppsjö av företag som riktar in sig på just konferensverksamhet. Internet möjliggör att du och ditt företag i lugn och ro kan surfa runt tills ni hittat de konferensresearrangörer som verkar passa er bäst.

Ett exempel på dessa företag som fokuserar på konferensresor är Vulkan. Företaget satsar på spännande konferensresor där aktivitet och utmaning är nyckelordet. En konferensresa innebär ju ofta en möjlighet för medarbetare att lära känna varandra utanför stressiga jobbsituationer. Vulkan erbjuder olika slags konferensresor alla med olika teman och inriktningar.

En traditionell konferensresa hos Vulkan innebär fokus på stimulerande miljöer och gemytliga konferenslokaler. Företaget understryker även hur viktigt det är att inte ha allt för långa arbetspass. Vulkan jobbar tillsammans med ert företag fram en konferensresa bestående av både möten, aktiviteter och trevliga middagar.

Exempel på platser som Vulkan anordnar konferensresor till är Reykjavik, Franska Rivieran och Budapest. Vulkan anordnar även vad de kallar Incentivresor, med andra ord stimulerande konferensresor med ett annorlunda mer äventyrligt arrangemang.

Den tredje typen av konferensresa är Kick-offresan som i en annorlunda miljö blir en perfekt start på ett nytt projekt. Under denna resa ligger fokus på gemensamma utmaningar som jobbar för att förstärka ditt företags teamkänsla. Vulkans konferensresor varar mellan tre till fem dagar och alla destinationer som man flyger till ligger inte mer än två till tre timmar bort.

Ett annat företag som anordnar konferensresor är Go Conference. Go Conference är ett dotterbolag till researrangören Go Stay. Go Conference har flera års erfarenhet av konferensresor och anordnar olika sorters temaresor för ditt företag. Konferensresorna kan bokas i vilken miljö ditt företag än önskar. I allt från traditionella konferenshotell till vackra herrgårdar och slott världen över.

Go Conference erbjuder konferensresor till Europas metropoler men även till annorlunda konferensresmål som t ex en nationalpark i Afrika. Go Conference rekommenderar att ditt företag väljer bort storstaden när ni ska åka på konferensresa. Detta gynnar gruppen son helhet då alla har möjlighet att spendera tid med varandra på ett närmare plan.
Co Conference rekommenderar även konferensresor till alternativa och annorlunda miljöer som stimulerar alla sinnen. Konferensresan ska vara en blandning av arbete och aktiviteter som stimulerar kreativiteten och lagandan i företaget.

Konferensresor genom Go Conference erbjuds som helpaketslösningar. Aktiviteter under konferensresan kan bestå av såväl cykling, vinprovning, vandring och andra aktiviteter som skapar en äkta teambuldingkänsla.