Konferensrum

Är du ute efter ett konferensrum till ditt företag? Internet möjliggör att du enkelt och smidigt kan boka konferensrum till ditt företag online. På flertalet söksajter har du var du än befinner dig runt om i landet finns det möjlighet att se var det finns lediga konferensrum nära dig och ditt företag. Ett annat alternativ som flera konferensrums-sajter erbjuder är att du själv fyller i vilken adress eller område som du är intresserad av att hyra ett konferensrum i så kontakter bokningsföretaget dig.

Ett av dessa företag som hjälper dig i din jakt på ditt perfekta konferensrum är Regus. Regus säger sig erbjuda 3700 konferensrum alla utrustade med modern teknik. Företaget har möjlighet att boka in ditt företag i konferensrum i 400 städer runt om i världen på 950 olika företagscentrum. Företaget erbjuder konferensrum med audiovisuell utrustning och IT-support och även möjlighet till catering.

Letar ni efter ett perfekt konferensrum i Stockholm? Då kan säkert Citykonferensen hjälpa er. Citykonferensen erbjuder över 1000 hotell- och konferensrum i Stockholmsområdet och det är enkelt att boka online. Det går även bra att skicka en intresseanmälan om ni har speciella önskemål gällande ert konferensrum. På Citykonferensens hemsida går det även att se vilka konferensrum som är tillgängliga för tillfället. Citykonferensen samarbetar även med flertalet restauranger och kan erbjuda leverans av förstklassig mat och dryck direkt till konferensrummet. Det går även bra att boka hotellrum över natten och använda konferensrum under flera dagar. Citykonferensens hemsida erbjuder även service på engelska för utländska företag som letar efter konferensrum i Stockholm.

Ett annat passande alternativ att ha i åtanke när ni är på jakt efter ett konferensrum i Stockholm är Hotel Birger. Här säger man sig ha lagt ner extra mycket tid på att inreda konferenslokalerna i en modern och funktionell stil. Alla konferenslokaler har noggrant utvalda stolar som är riktigt sköna att sitta i under en hela dagen. Det erbjuds även personlig service och möjlighet till mat och dryck under konferensen.

Via Bokningsbolaget kan du själv söka efter konferensrum i Sverige och utomlands. Det går även att fylla i en förfrågan om konferensrum så skickar Bokningsbolaget en offert. På hemsidan finns även uppdaterad information om vad som änder inom konferensvärlden och det går även bra att skicka efter en konferenskatalog.

Är ni ute efter riktigt anrika och vackra konferensrum så är Grand Hotel i Stockholm en klassiker. Grand Hotel med utsikt över Kungliga Slottet och Gamla Stan kan ta emot upp till 800 konferensgäster. Hotellet har en hel stab av personal som arbetar med att anordna konferenser och konferensrummen på Grand Hotel är något utöver det vanliga. Man erbjuder 18 konferensrum alla med egen prägel på inredning och stil. Minst lika viktigt som själva konferensrummet är omgivningarna och maten. På Grand Hotel lägger man stor vikt vid utformandet av menyer och ditt företag har en stor valfrihet gällande vilken mat som ska serveras till er konferens.