Kongress

Runt om i Sverige finns det ett stort antal kongressanläggningar. Om ditt företag planerar att anordna en kongress i Öresundsregionen är Europaportens Kongresscenter i Malmö ett centralt alternativ. Kongresscentret ligger inte mer än 20 minuter från Kastrup, 25 minuter från Sturup och endast 10 minuter från Malmö Central.
Lokalerna är smakfullt inredda och kongresscentrat har anordnat en mängd konferenser och kongresser under de senaste åren. Numer finns även teknik i högsta klass och lyxiga cateringmöjligheter. Personalen tar hand om allt det praktiska så ditt företag kan fokusera på själva kongressarbetet.

Kongresscentrat har en möjlighet att ta emot upp till 800 gäster och mässytorna uppgår till 5000 kvm. Det finns även möjlighet att servera 1500 personer i caféet. Många företag och organisationer förlägger sin kongress i Europaportens kongresscenter så det gäller att vara ute i god tid när ni bokar er kongress.

Mitt emellan Stockholm och Göteborg ligger Starby Kungsgård som är ett av Sveriges större konferenshotell och som passar utmärkt för en kongress av ett större slag. Den största kongresshallen tar emot 150 personer och lokalen är fullt utrustad. Det finns även möjlighet för ett större kongressällskap att hyra hela hotellet. Då får kongressdeltagarna även tillgång till spat, salongen, baren och restaurangen. Starby erbjuder även kongresser och konferenser i spa-miljö. Man anser att detta är ett sätt att stressa av och kunna handskas och diskutera viktiga ämnen i en avslappnad miljö.

Ett perfekt alternativ om ni ska arrangera en kongress i norra Sverige är Luleå Mäss och Kongress i Arcus publikhallar som erbjuder en yta på över 12 000 kvm. Luleå Mäss och Kongress skapar er kongress utifrån ert företags önskemål och hjälper till både innan under och efter kongressen. De områden som man anordnar kongresser inom är Vildmark och Fritid, Hem och hushåll, Hantverk, Industri och tjänster inom ramen för IT.

Luleå Mäss och Kongress är inte bunden till någon kongresslokal och på det viset kan man göra effektiva lösningar beroende på vilka önskemål ert företag har. Många kongresser och seminarier anordnas i anslutning till varandra så att innehållet blir så kvalificerat och föreläsarna så duktiga som möjligt. På Luleå Mäss och kongress hemsida kan man läsa om vilka arrangemang och kongresser företaget har varit med och anordnat. Det kan vara en bra idé att ta kontakt med tidigare kunder som kanske har något att säga till om vad det gäller kongressarrangören.