Seminarier utomlands

Ett riktigt lyft för ert företag kan uppnås genom en resa tillsammans. Varför inte anordna ett seminarium utomlands där du och dina medarbetare får chans att tillsammans uppleva nya stimulerande miljöer och kittla era kreativa sinnen mot nya mål.

På Internet finns all information du behöver för att boka seminarier utomlands. Ett exempel på företag som hjälper dig att boka och anordna seminarier utomlands är Regus. Regus erbjuder 3700 möteslokaler världen över. Regus har seminarielokaler i 400 städer och 70 länder världen över. Företaget anpassar lokaler och platser efter ditt företags individuella behov.

Enligt Regus erbjuder man ett 30 procent lägre pris på seminarierum utomlands jämfört med hotellkostnader. Regus erbjuder hög teknik i sina seminarierum och även möjlighet till videokonferenser. Ditt företag får även fem procent rabatt om du bokar ditt seminarierum online.Om ditt företag är ute efter att åka på ett seminarium utomlands har Regus seminarierum i USA, Sydamerika, Europa, Australien och Indien.

SAS Radisson Hotel finns i 130 städer världen över och är ett perfekt mötesplats för seminarium utomlands. SAS Radisson Hotel garanterar sina affärsresenärer de största rummen och den bästa servicen. Kampanjen för affärsresenärer kallar man för Business Class och den innebär bland annat fri tillgång till bredband och trådlöst Internet. En annan förmån för er som väljer att anordna ert seminarium på SAS Radisson är gratis användning av en Nespressomaskin som erbjuder flera olika kaffesorter.

Även gratis dagstidning, tidskrifter och frukost på rummet är en del av affärsresenärernas service. Hotellet erbjuder dessutom en välkomstdrink och en välkomstgåva till sina seminariegäster. Planerar ni dessutom att bjuda era medarbetare på ett riktigt aktivitetsspäckat schema ert seminarium utomlands så har SAS Radisson flera paketalternativ. Varför inte utmana dina medarbetare under en golfrunda eller gå på en underhållande teaterföreställning. En affärsresa behöver inte bara innebära jobb.

Om ni planerar att arrangera ett seminarium utomlands kan Infobyte Attend vara ett program du kan ha nytta av. Infobyte Attend är en programvara som installeras på din server eller hyrs månadsvis. Programmet håller koll på deltagare, avbokningar och skickar ut påminnelser till de som inte svarat. Du får även en deltagarlista på vilka som kommer på ditt seminarium skickat till dig och även dagliga statusrapporter skickade till dig.